We bezorgen ook buiten Edam-Volendam

Bel en bestel

Volendam: 0299 223 740
Edam: 0299 633 896

Laat uw feest
verzorgen door mina

Catering door Mina Volendam

Met Mina verrast u uw gasten met heerlijke catering die uw gasten misschien niet verwachten, maar nooit zullen vergeten. Voor de lekkerste gerechten, broodjes, mezze, baklava, olijven en meer bent u bij Mina aan het juiste adres. Van een feestje bij uw thuis tot de grote opening van uw bedrijf. Wat uw wensen ook zijn, Mina verzorgt met passie uw catering op maat.

In het catering plan kunt u aangeven voor hoeveel mensen de catering is, waar en wanneer het is en wat voor soort catering u wilt. Wij nemen contact met u op en we zorgen dat de catering perfect verloopt en dat elke gast tevreden naar huis gaat. 

Geslaagde cateringen

𝗪𝗲 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗸 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗶𝗴𝗲 𝗰𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗿𝘂𝗶𝗹𝗼𝗳𝘁! 🤩 Als eerst...

𝐂𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐓𝐢𝐦𝐞! We hebben weer een prachtige catering mogen verzorgen voor een jarige job, de...

Een catering op maat verzorgen wij al jaren lang! Met samenwerkingen met o.a. de Harmonie...

In opdracht van de gemeente Edam-Volendam mochten we een prachtige catering verzorgen! We zijn trots...

Wat zeggen onze klanten

Mina heeft inderdaad mijn smaak verrast! We hebben heerlijk genoten van al die lekkere hapjes. Dit is niet de laatste keer dat we genieten van Mina.

Frank

Catering plan op maat

Om uw gelegenheid onvergetelijk te maken denken we graag met u mee. Voer deze korte vragenlijst in en we nemen z.s.m. contact met u op over de mogelijkheden en de vrijblijvende prijs. 

Uw contact gegevens

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.