We bezorgen ook buiten Edam-Volendam

Bel en bestel

Volendam: 0299 223 740
Edam: 0299 633 896

geen tijd om te koken?
Kies dan voor de ‘fitmeals’ van mina

PHOTO-2023-12-07-14-10-42
PHOTO-2023-12-07-14-10-42 2

Mina introduceert 'fitmeals'

Welkom bij Mina Mediterane verswinkel, dé plek waar gezond eten en gemak samenkomen. In samenwerking met lifestyle coach Jan Barn introduceren wij onze nieuwste innovatie: de ‘fitmeals’. Deze maaltijden zijn speciaal ontworpen voor mensen die graag gezond willen eten, maar geen tijd hebben om te koken.

Fitmeals is de oplossing voor iedereen die een druk leven leidt maar toch belang hecht aan gezonde voeding. Onze fitmeals bevatten 450 gram per maaltijd en zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, met 30-50 gram per gerecht. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke maaltijd voldoende groente bevat, minimaal 3 keer! Zo kun je genieten van een voedzame maaltijd zonder concessies te doen aan je gezondheid.

De populariteit van onze fitmeals is niet onopgemerkt gebleven. Zelfs bekende namen zoals Ronald de Boer en Kees Tol zijn al groot fan. En dat is niet verwonderlijk, want naast het feit dat deze maaltijden gezond en voedzaam zijn, zijn ze ook nog eens snel en eenvoudig te bereiden. Je hoeft alleen maar de gewenste fitmeal uit ons assortiment te kiezen, op te warmen en te genieten. Tijd besparen was nog nooit zo makkelijk!

Of je nu een drukke professional bent die gezond wil blijven eten, een sporter die op zoek is naar de juiste voedingswaarden of gewoon iemand die graag gemakkelijk en gezond wil eten, Mina Mediterane verswinkel heeft voor ieder wat wils. Onze fitmeals zijn zorgvuldig samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen.

Waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek zelf de heerlijke smaken en voordelen van onze ‘fitmeals’. Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.